ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

MBËSHTET KUQEZINJTË

web

 

Kontribuoni financiarisht për të mbështetur Aleancën KuqeZi. Së bashku realizojmë aspiratën shekullore për bashkimin kombëtar dhe ndryshimin e regjimit politik.

 

 

 

 

 

Ose mund të merrni numrat e llogarive bankare të Aleancës KuqeZi:

Llogaria                 IBAN                                                            Monedha
20888931801        AL27208110080000020888931801            EUR
20888931802        AL97208110080000020888931802            GBP
20888931803        AL70208110080000020888931803            USD
20888931804        AL43208110080000020888931804            LEK

(Intesa Sanpaolo Bank Albania)

Faleminderit për mbështetjen tuaj!