ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Faleminderit – Aleanca KuqeZi

17 Janar - Kruje

Regjistrimi juaj u realizua me sukses.

Se shpejti organizatoret e Aleances KuqeZi do ju kontaktojme per orarin dhe vendin e nisjes te autobuzave. Sygjeroni dhe miqve tuaj qe te behen pjese e ketij aktiviteti.

Ju falenderojme per pjesmarjen tuaj ne aktivitetet e Aleances KuqeZi.

{ESPRESSO_PAYMENTS}