ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Znj.Lumuturie Ratkoceri zgjidhet kryetare e Aleances Kuq e Zi pas doreheqjes se z.Kreshnik Spahiu.

 

18813929_630733490466930_905930277138367596_nZnj.Lumuturie Ratkoceri zgjidhet kryetare e Aleances Kuq e Zi pas doreheqjes se z.Kreshnik Spahiu.

Aleanca Kuqezi njofton opinionin publik se në mbledhjen e jashtëzakonshme të këshillit drejtues u miratua dorëheqja e parevokueshme e kryetarit, zotit Kreshnik Spahiu. Në mbështetje të statutit të Aleancës Kuqezi dhe Legjislacionit shqiptar, Sekretari i Përgjithshëm i propozoi Këshillit zonjën Lumturi Ratkoceri që të drejtojë e autorizuar Aleancën Kuqezi deri në mbledhjen e Kuvendit Kombëtar ku do të votohet edhe Kryetari i ri. Kandidatura e zonjës Lumturi Ratkoceri u miratua me shumicë votash nga Këshilli drejtues.

Ekipi i ri i Aleancës Kuqezi përbëhet nga :

1. Kryetare e Komanduar – Lumturi Ratkoceri

2. Zv.Kryetar – Shkelzen Neza

3. Zv. Kryetar – Edmir Dymleku

4. Zv. Kryetar – Arben Zhuka

5. Zv. Kryetar – Adriatik Leka

6. Sekretar i Pergjithshem – Redi Ramaj

7. Sekretar organizativ – Zaçe Islami

8. Zv. Kryetar i Tiranes – Lorenc Kryekurti

9. Zv. Kryetar i Tiranes – Nderim Billa

10. Zv. Kryetar i Tiranes – Zef Preshqefa

11. Bashkekryetar i Rinise KuqeZi – Enea Hoxha

12. Bashkekryetar i Rinise KuqeZi – Ardit Sina

13 – Bashkekryetar i Rinise KuqeZi – Eraldo Sefa

14 – Kryetar e Rinise per Tiranen – Fiorentina Spahiu

15. Kryetare e Grave Kuqezi – Lumturi Kala

16. Kryetare e Grave per Tiranen – Arzi Hysa

17. Shefe e Burimeve Njerezore – Zoica Pacuka.

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen