ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Godet serish Kreshnik Spahiu.

 

kreshnik spahiu

 

 

 

 

 

 

 

Tragji-Komike: “Pas Vuçiç edhe TaulantBalla viziton Kosovën”
Kërkon të takoj Rugovën por e informojnë se ka vite që ka ndërruar jetë!
Kërkon të vizitoj Kumanovën por i thonë që ndodhet në Maqedoni!
Takon Thaçin por i ngatërron emrin dhe e thërret Menduh”

shkruan ne nje status  kreu  “AK” Kreshnik Spahiu.

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen