ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

300 aktiviste te Aleances Kuqezi bllokojne rrugen e plazhit Durres

10-04-2016

PO NDODH / Tym dhe flake: . Aleanca Kuqezi: Shkatrrim urbanistik, çdo fillim turistik. Aktivistet kuqezi hedhin bomba tymuese dhe prishin rrethimin. Protestuesit kuqezi shkaterrojne pengesat qe kane bllokuar rrugen e plazhit. AK: Rruget qepen ne dimer dhe shqepen gjate veres. AK: 10 milon euro rruge e re u inagurua para 6 muajsh. AK: Terrorizmi urban, shkatrron turizmin shqiptar. Dhjetra forca policore po qetesojne situaten e protestuesve te AK

10-04-2016 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10-04-2016 2

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen