ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Rama syte nga Serbia

image

imageNjë javë pas “Lidhjes Prizrenit” Kryeministri Rama do bëhet kryeministri i vetëm që viziton Beogradin pas Enver Hoxhës nga 1946. E vlersoni rastësi apo skenar takimin me trashëgimtarin e Sllobodan Miloshevicit? Po masakrat serbe dhe varret masive?

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen