ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Aleanca Rinore KuqeZi dhuron gjak per te plagosurit e aksidentit te Himares

IMG-20120521-00004

Aleanca Rinore KuqeZi u sensibilizua me tragjedine e aksidentit te ndodhur ne aksin e Himares ku humben jeten 12 studente nga Universiteti i Elbasanit. Te rinjte e Aleances KuqeZi i mobilizuan dhe iu pergjigjen apelit te institucioneve mjekesore per te dhuruar gjak. Rreth 40 te aktiviste te Aleances Rinore KuqeZi mberrin brenda nje kohe te shkurter ne spitalin ushtarak dhe u vune ne dispozicion te autoriteteve mjekesore per te dhuruar gjak.

Aleanca KuqeZi me heret i shprehu ngushellimet familjareve te viktimave ne aksidentin e Himare duke u bashkuar me dhimbjen dhe fatkeqesine qe ka tronditur jeten e tyre dhe mbare shoqerise shqiptare.

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen