ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Aleanca KuqeZi, rekord anëtarësimesh në Tiranë

anetaresime ne tirane

Aleanca KuqeZi tërheq gjithnjë e më tepër njerëz të të gjitha moshave. Vetëm ditën e djeshme, në Tiranë janë nënshkruar 8657 Kontrata KuqeZi. Në aksionin e pardjeshëm në Kombinat jane plotësuar 538 formularë anëtarësimi.

Aleanca KuqeZi vazhdon proçesin e suksesshëm të strukturimit të saj anembanë Shqipërisë e jo vetëm, sepse gjithnjë e më tepër nevojat e njerëzve kërkojnë një AK të prekshme, që qëndron më afër njerëzve, që i dëgjon me interes të veçantë nevojat e këshillat e tyre, mbi bazën e të cilave edhe të përmirësojë vazhdimisht programin e saj.

Si një lëvizje popullore, që gjen tek kombi shqiptar arsyen e ekzistencës së saj, tek domosdoshmëritë dhe pritshmëritë popullore, problemet kryesore të cilave duhet t’u  japë zgjidhje, Aleanca KuqeZi ka hapur zyra në mbarë vendin. Zyra e saj e radhës është hapur  në Kamëz, me adresë: Kamëz, përballë shkollës 9-vjecare, ngjitur me Pub Alton në Rr. Roma. Zyra është e hapur për të gjithë nga mëngjesi deri në mbrëmje. Nr  cel: 069 57 05 664 dhe 068 50 96 090 .

Kjo valë qytetarësh që i jane bashkuar AK-së në Tiranë, nuk do të kish qenë e mundur pa aktivizimin e shumë të rinjve e të rejave, të cilët prej kohësh janë bërë shtylla kurrizore e kësaj lëvizje kombëtare. Këta më poshtë, janë të rinjtë e shkëlqyer, që në mënyrë figurative mund të thuhet se ”po bëjnë punën e Zotit shqiptar”:

Ardit Mekshiqi
Vadiola Gjoka
Eneida Hoxha
Juliana Avdi
Nikolin Tuci
Jona Fusha
Benjamin Cibukaj
Johana Kordha
Marsida Allmeta
Clirim Leka
Gjon Ndoci
Skerdilait Japllani
Mirand Dafku
Marsel Daici
Kastrot Memia
Adriatik Lapaj
Enes Haka
Fabiola Bejko
Aldion Jenishaj
Irsida Cara
Engjëll Shkëmbi
Azgan Ngjeci
Neda Prendi
Iliriana Hasani
Trifon Bega
Rigert Kapallani
Edlira Zoto
Nezir Keta
Erges Rapo
Jorida Cara
Altin Collaku
Jorida Hasani
Liljana Shtëmbari
Daniela Malile
Klaudio Muskaj
Eriola Malile
Eljana Skënderi
Edlira Zoto
Kledian Skëndaj
Visar Kola

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen