ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

AK protestë në Lushnjë, kundër largimit nga puna të mjekëve

Aleanca “Kuq e Zi” ka dalë sot në mbështetje të mjekëve të larguar pa të drejtë nga detyra në qytetin e Lushnjes.
Përfaqësues të AK-së i janë bashkuar protestës së mjekëve dhe familjarëve të tyre duke ofruar edhe mbështetjen juridike për ta.
“Potenciali ynë juridik është në dispozicionin e këtyre mjekëve. Drejtësia do të merret me shkelësit e ligjit pasi është drejt fundit regjimi pseudo-demokratik. Ky regjim ka bërë padrejtësi ndaj shtresës së shqiptarëve që janë në nevojë. Ky regjim është panair i padrejtësive dhe i anti-shqiptarizmit” theksuan përfaqësuesit e AK-së.

NJË KOMENT

ROLAND DURDA

26/09/2012

arrow

TE PERKRYER NE GJITHCKA,ALEANCA KUQ E ZI.

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen