ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Vazhdon firmosja e peticionit tek Parku Rinia!

ALEANCA-

Duke filluar nga data 5 Maj prane Parkut Rinia ka filluar firmosja e peticionit kunder regjistrimit me baze etnike dhe fetare.Ftojme te gjithe qytetaret e Tiranes qe akoma nuk e kane nenshkruar kete peticion te behen pjese e kesaj nisme qytetare qe ka per synim ruajtjen e paster te flamurit kuq e zi.

Aleanca Kuq e Zi ju fton te beheni pjese e saj!

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen