ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

SHKUP, KRESHNIK SPAHIU SHPALLET PERSONALITETI I KOHES

londer

Shkup, revista e permuajshme mbarkombetare politike ekonomike dhe kulturore, nje nga publikimet me tirazhin me te larte ne trevat shqipetare ka shpallur Z.Kreshnik Spahiun personalitetin e muajit. ”Kreshnik Spahiu nje hero i kohes sone” eshte titulli i vendosur nga revista Shenja ne te cilen pershkruhet nje profil i tij shoqeruar me nje interviste te gjate  me mbishkrimin ” Ja perse i rashe kembanes te shkombetarizimit”. Botuesit e vleresojne Kreshnik Spahiun  si njeriun qe po sfidon gradualisht te gjithe lideret politik ne Shqiperi dhe si nje personalitet popullor ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni, Mal i Zi, diaspor e tje. “Racional ne mendime i qarte ne te shprehur pa teprime dhe teatralitete ne komunikim dhe kumtin te ideve dhe opinioneve, Kreshnik Spahiu perfaqeson sot nje personalitet te deshiruar per ate se cfar duhet te rezatoje nje shtetar shqipetar. Me nje karier te shkelqyer profesionale ai perfaqeson modelin e nje personaliteti korekt pa drite hije ne kariere, ne jeten private por edhe ne ate publike ” keto jane cilesite te cialat studiuesit e revisetes mbarkombetare kane evidentuar ne publikimin e Kreshnik Spahiut si personalitet i kohes.

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen