ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Para bashkimit të tokave – bashkimi i kokave

Jemi komb që akoma nuk e dimë sa jemi, akoma nuk kemi inventar të hapësirës, të pasurive tona tokësore, ka thënë lideri i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu, në fjalimin që mbajti në Fakultetin e Ekologjisë të USHT-së në Strugë.

 

“Sot jemi në një periudhë shumë të rëndësishme, jemi para një sfide të madhe se si do të zgjidhet çështja shqiptare: me armë apo me diplomaci?! Mes tjerash, nuk ka asnjë rast në botë që njeh historia, që është penguar bashkimi”, ka thënë Spahiu në fjalimin e tij.

 

Sipas liderit të Aleancës Kuq e Zi, shqiptarët janë shoqëri e politizuar dhe e militarizuar

Jemi komb që akoma nuk e dimë sa jemi, akoma nuk kemi inventar të hapësirës, të pasurive tona tokësore, ka thënë lideri i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu, në fjalimin që mbajti në Fakultetin e Ekologjisë të USHT-së në Strugë.

 

“Sot jemi në një periudhë shumë të rëndësishme, jemi para një sfide të madhe se si do të zgjidhet çështja shqiptare: me armë apo me diplomaci?! Mes tjerash, nuk ka asnjë rast në botë që njeh historia, që është penguar bashkimi”, ka thënë Spahiu në fjalimin e tij.

 

Sipas liderit të Aleancës Kuq e Zi, shqiptarët janë shoqëri e politizuar dhe e militarizuar partiakisht, varësisht se cilës parti i takojnë, ndaj shqiptarët së pari duhet të synojnë “bashkimin e kokave para se të bashkojnë tokat”.

 

“Ne, si Shqipëri, në BE duhet të shkojmë të bashkuar”, shtoi Spahiu.

 

 

“Ne, si Shqipëri, në BE duhet të shkojmë të bashkuar”, shtoi Spahiu.

NJË KOMENT

Dritan

25/11/2011

arrow

Pershendetje Aleanca Kuq e Zi!

Une jam dakord per bashkimin e trojeve shqiptare nga veriu deri ne jug te saj me tokat qe pushtuesit na i morren me pa te drejte ne kohera te ndryshme. Une shpresoj shume se ne te ardhmen kjo gje do te realizohet! Koha do ta tregoje se si do te behet ky bashkim me Shqiperine.

Zoti Jezus e bekofte Shqiperine dhe drejtuesit e Aleances Kuq e Zi.

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen