ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Mijra Ortodokse me Kreshnik Spahiun dhe Aleancen KuqeZi “Fjetja e Shen Merise” (Pogradec dhe Korce)

vrt

Kreshnik Spahiu ishte ne mesnate ne qytetin e Pogradecit mes qindra besimtareve ortodokse per te festuar Pashket.Ne kishen “Fjetja e Shen Merise” Kreshnik Spahiu ndoqi ritet fetare se bashku me familjen dhe aktivistet e Aleances Kuq e Zi.

Kleriket dhe besimtaret ortiodokse takuan,pershendeten dhe falenderuar Kreshnik Spahiun dhe Aleancen Kuq e Zi per rolin e pazevendesueshem ne mbrojtje te vlerave kombetare dhe bashkejeteses fetare.

Gjate ceremonise z.Spahiu theu simbolikisht me qytetaret dhe bashkepunetoret e tij vezet e Pashkes ne forme tradicionale.Nder te tjera z.Spahiu deklaroi se Pashket percjellin mesazhe paqe dhe bashkejetese mes komuniteteve me etni dhe besime te ndryshme.Muslimane dhe te krishtere jane bere pjese e kauzes se Aleances Kuq e Zi nga jugu deri ne veri te Shqiperise.

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen