ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Kreshnik Spahiu flet “Kuq e Zi” me studentet Grek,Serb, Kroat, Italian, Slloven

studentet-e

Kreshnik Spahiu flet “Kuq e Zi” me studentet Grek,Serb, Kroat, Italian Slloven “Ne Bashkimin Europian na bashkojne standardet, jo entia dhe feja”.Me keto fjale u eshte drejtuar nenkryetari i Keshillit te Larte te Drejtesise, Kreshnik Spahiu dhjetra studenteve te huaj, gjate nje bashkebisedimi ne fushaten per zgjerimin e BE ne nje takimi te zhvilluar me ta ne ambientet e Keshillit te Larte te Drejtesise.

“Para 15 vjetësh disa vende ishin në luftë ndërsa, por pas po kaq vitesh ne do të jemi një familje. Ne do të jemi në BE përmes shteteve juridike, pasi na bashkojnë standartet dhe jo etnia dhe feja tha ai.

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen