ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Konferenca: Aleanca e Gruas Kuq e Zi

Konferenca: Aleanca e Gruas Kuq e Zi

Ne kete konference do te themelohet Aleanca e Gruas Kuq e Zi dhe do te percaktohen objektivat e saj. Jane te ftuara te gjitha grate dhe vajzat nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia dhe diaspora!

18 November · 10:00 – 12:00

Hotel Tirana International

Tirane.

NJË KOMENT

arif

04/12/2011

arrow

ne qofte se aspiratat do ti vazhdoni me kete sinqeritet do realizohen te gjitha endrat e juaja

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen