ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

“FOL VETEM SHQIP”

Së shpejti në Maqedoni nis fushata “FOL VETEM SHQIP”.
Qytetarët Shqiptar duhet të jenë të barabartë me ata Maqedonas. Ashtu si shqiptarët flasin maqedonisht duhet dhe ata te flasin shqip nëse deshirojne bashkjetesë. Përdryshe ka dy zgjidhje “FOl SHQIP OSE DIVORCOHU”

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen