ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Berat, 350 qytetarë firmosin peticionin e Aleanca Kuq e Zi

ak-berat

Aleanca Kuq e Zi është ndalur për herë të dytë në qytetin e Beratit ku qindra qytetarë dhe intelektualë kanë firmosur peticionin kundër rregjistrimit të popullsisë mbi baza të vetdeklarimit etnik dhe fetar.

Nënshkrimi i këtij peticioni është kryer në qendër të qytetit të Beratit, ku përfaqësues të Aleancës Kuq e Zi kanë deklaruar se vetëm brenda dy orësh kanë arritur të mbledhin firmat e 350 qytetarëve dhe intelektualëve.

Njëkohësisht peticionin kundër rregjistrimit të popullsisë mbi baza entike dhe fetare e kanë nënshkruar edhe banorët në Kucove dhe Urë Vajgurore /BW/

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen