ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Aleanca KuqeZi do të mbledhë në Tiranë Asamblenë e Përgjithshme të saj

Në Asamblenë e Aleancës KuqeZi do të marrin pjesë përfaqësuesit e Aleancës KuqeZi nga të gjitha trevat shqiptare.

Asambleja e Aleancës KuqeZI do të diskutojë mbi zgjerimin e rolit të AK-së ne jetën e shoqërisë shqiptare.

Asambleja gjithashtu do të shpallë prioritetet kryesore afatmesme dhe afatgjata të Aleancës KuqeZi.

Kombi na thërret, detyra jonë është t’i përgjigjemi.
Koha nuk pret, mjaft kohë i është ngrënë kombit shqiptar.
Shqipëria ka nevojë për NE, dhe NE do të jemi krah saj.

Eja dhe ti ! Merr me vehte të afërmit, miqtë dhe shokët.

Rroftë Shqipëria !

Datë 19 Dhjetor ora 10:00 – Hotel Tirana Intenational

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen