ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Aleanca Kuq e Zi: Pro popullit, kundër Pollos

pro-popullit-kunder-pollos

TIRANE- Pas miratimit të pr/ligjit për regjistrimin e popullsisë në Komisionin e Ligjeve, vjen erdhe reagimi i Aleancës Kuq e Zi. Kjo lëvizje i bën apel partive politike të marrin në konsideratë peticionin e tyre dhe ta votojnë atë në Kuvend.

“Aleanca Kuq e Zi duhet të dëgjohet në Kuvend. Kërkojmë datën e seancës për tu shqyrtuar peticioni iqytetarëve”, thuhet në reagimin e tyre.

Kjo lëvizje është shprehur kundër miratimit të pr/ligjit të miratuar sot, i cili pati mbështetjen e ministrit të Inovacionit Pollo, duke kërkuar që të dëgjohet zëri i qytetarëve. (m.a/BalkanWeb)

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen