ZOTI ËSHTË I PARI, SHQIPËRIA MBI TË GJITHA

Aleanca Kuq e Zi: Kryetarët e partive përdorin festat për mesazhe politike

Aleanca Kuq e Zi uron mbarë besimtarët muslimanë: Gëzuar festën e Kurban Bajramit.
Aleanca Kuq e Zi në këtë ditë feste u bën thirrje partive politike  që të heqin dorë nga kryerja e qokave sipërfaqësore politike në ditën e festave fetare. Aleanca Kuq e Zi kërkon me forcë që në ditët e festave të ndalohen mesazhet politike të liderëve dhe organizatave politike në vend. Aleanca Kuq e Zi i bën apel mbarë medias dhe gazetarëve që në ditë festash fetare të mos shfaqen në ekrane politikanët dhe qokat e tyre.  Aleanca Kuq e Zi denoncon se partitë kanë politizuar në maksimum shoqërine shqiptare, kanë politizuar çdo festë kombëtare dhe fetare.

Lini një përgjigje

Emri juaj: (i domosdoshëm)

Emaili juaj: (i domosdoshëm)

Përgjigja juaj:

Posto përgjigjen